Contact informatie

Maandag: 08:00–18:00
Dinsdag: 08:00–18:00
Woensdag: 08:00–18:00
Donderdag: 08:00–21:00
Vrijdag: 08:00–18:00
Zaterdag: 09:00–17:00
Zondag: Gesloten

+31 72 - 511 20 88

Parelweg 11, 1812 RS Alkmaar

info@CirQulus.nl

Moeiteloos jouw ideale auto importeren

Waarom zou je je bezighouden met het doornemen van ingewikkelde douanevoorschriften, het regelen van transport en het afhandelen van bureaucratische rompslomp? Laat ons dat werk voor je doen, terwijl jij je richt op wat echt belangrijk is: het uitzoeken van jouw ideale auto.

  • Groot Europees netwerk: wat jij vraagt, vinden wij;
  • Wij leveren maatwerk, want elke importbehoefte is uniek;
  • Gehele importproces of 1 stap? Wij helpen je.

Laat je import vraag achter

  • Wij nemen je mee in onze buitenlandse voorraad
  • En de stappen in het importeren van jouw auto

Meestgestelde vragen over importeren

Door het importeren van een auto uit het buitenland bespaar je al snel 2% tot 15%. In andere landen binnen de EU liggen de prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s namelijk lager. Daarnaast is de markt vele malen groter en zijn de auto’s standaard luxer uitgevoerd. Dit alles maakt het importeren van een auto financieel erg aantrekkelijk.
Het importeren van een auto uit de EU brengt verschillende kosten met zich mee: Aankoopprijs, BTW, BPM, Transportkosten en de RDW-keuring. De kosten zijn afhankelijk van welke zaken je wilt dat wij voor je uitvoeren.
In principe kunnen wij vanuit elk land, binnen en buiten, de EU auto’s importeren. Echter geven wij zelf de voorkeur aan auto’s uit Duitsland, Zweden, Oostenrijk of Zwitserland.. Dit o.a. vanwege de aantrekkelijke afstand tot Nederland, wat de transportkosten bepaalt. Ook zijn in deze landen onze buitenlandse BV's gevestigd wat het hele importproces erg gemakkelijk maakt.
Je moet verschillende zaken regelen, goede afspraken maken met de dealer en de papieren van de auto grondig controleren. Maar het begint natuurlijk met het vinden van een geschikte auto. Voor het importeren van een auto doorloop je de volgende stappen: 1. Zoek een auto via onze website of een externe database 2. Controleer alle documenten 3. Bereken de totale aanschafkosten 4. Koop de auto 5. Laat de auto naar Nederland rijden of transporteren 6. Laat de auto keuren bij de RDW 7. Dien de BPM-aangifte in bij de belastingdienst 8. Vraag een Nederlands kenteken aan.